Home / Makelaar Spanje

Makelaar Spanje

Zorgeloos een huis kopen in Spanje

Veel mensen willen een huis kopen in Spanje: als vakantiewoning, als investering, als tweede huis of verblijf of om definitief naar Spanje te emigreren. Spanje en de Spaanse Costa´s in het bijzonder zijn natuurlijk bij uitstek geschikt om een mooie villa of appartement te kopen.

Het klimaat in Spanje is het beste van Europa en daarbinnen biedt de Costa Blanca het beste klimaat het hele jaar door. Momenteel is het heel interessant te investeren in Spanje. Door de lage prijzen koopt u nu veel huis voor uw geld. Steeds meer mensen nemen dan ook nu de beslissing een appartement of villa in Spanje te kopen. Daarnaast hebben wij ook een breed aanbod in interessante bankbeslagen, die tegen gereduceerde prijzen op de markt komen. Spreekt het bestaande aanbod of de Spaanse rustieke stijl u niet aan? We hebben ook een mooi aanbod in nieuwbouwprojecten met een hele goede prijs/kwaliteitverhouding. Daarnaast kunnen wij u ook helpen individueel uw eigen huis te bouwen. In samenwerking met een architect en betrouwbare bouwonderneming zorgen wij dat u binnen afzienbare tijd kunt genieten van uw huis in Spanje!

Het aanbod aan makelaars en huizen in Spanje is enorm, dus hoe kunt u uw droomhuis vinden? En hoe weet u zeker dat het huis legaal is en alle documenten kloppen? Het team van Spaanse Droomhuizen begeleidt u van A tot Z in het gehele traject. U krijgt uw persoonlijke Nederlandstalige en Vlaamstalige contactpersoon in Spanje die samen met u – makelaaroverstijgend – dat huis voor u weet te vinden dat bij u past. Door onze jarenlange ervaring, deskundige begeleiding en uitgebreide netwerk met lokale partners kunnen wij zorgen dat u niet urenlang op het internet hoeft te zoeken of tijdens afspraken naar huizen wordt gereden waar u niet om gevraagd heeft en vaak niet aan uw wensen of budget voldoen. Onze missie is pas geslaagd als u uw droomvilla of appartement in Spanje heeft gevonden en voor minder doen wij het niet!

Wilt u een mooie villa met privé zwembad in een rustige plaats, maar op loopafstand van restaurantjes? Of liever een modern penthouse met panoramisch zeezicht? Wij maken uw dromen waar!

Buiten de meer dan 20.000 huizen in Spanje die online staan kunnen wij putten uit ons grote betrouwbare netwerk, zodat wij u snel op maat geselecteerde suggesties kunnen toesturen.

 

Top