Home / Financiering huis in Spanje

Financiering huis in Spanje

Hypotheek in Spanje

Heeft u een hypotheek nodig voor het kopen van uw droomhuis in Spanje? U heeft een huis in Spanje op het oog en wilt kijken wat uw financiële mogelijkheden met betrekking tot een hypotheek zijn?

Het aanvragen van een hypotheek in Spanje kan complex zijn. Het is dan ook zeer belangrijk om de juiste keuze te maken die past bij uw huidige en toekomstige situatie (bijv. inkomenssituatie, samenwonen, pensioen).

Een advies of persoonlijke begeleiding is dan ook gewenst en kan u voordelen opleveren bij de financiering van uw huis in Spanje.

Wij werken samen met een Nederlandstalige onafhankelijke hypotheek makelaar in Spanje. Zij hebben ruim 20 jaar ervaring met het geven van hypotheek adviezen, waardoor zij u tijdens het hele traject kunnen adviseren en begeleiden. Ze staan direct in contact met alle toonaangevende banken (nationaal en internationaal) die geld verstrekken in Spanje. Zij kunnen u de beste tarieven en voorwaarden aanbieden voor nieuwbouw, renovatie en resale hypotheken voor alle nationaliteiten. Zij verzorgen alles van A tot Z voor u, zodat u verder geen enkele zorgen heeft over de financiering. Nadat de hypotheek is afgesloten blijven zij u adviseren wanneer nodig.

Wil u meer informatie, een korte kennismaking of een geheel vrijblijvende offerte (binnen 48 uur?, neemt u dan contact met ons op.

Juridisch advies
Mocht u gebruik willen maken van de diensten van een advocaat dan kunnen wij u doorverwijzen naar gerenommeerde advocatenkantoren die lokale Spaanse kennis hebben maar ook uw eigen taal spreken. Wel zo duidelijk.

Financiële en fiscale diensten
Wat uitgebreider financieel of fiscaal advies over uw persoonlijke situatie alvorens te kopen? Wat is de beste manier om uw woning te kopen? En wie kan zorgen voor alle financiële en fiscale zaken na het kopen? Onze financiële en fiscale partners zullen u helpen op elke mogelijke manier, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw droomhuis .

Top